dimarts, 28 d’octubre de 2014

L'Arboç ja té la seva 'Rambla del Ball de Bastons'
Aquest passat dissabte 25 d'octubre de 2014 va tenir lloc a L'Arboç (el Baix Penedès) la inauguració de la Rambla del Ball de Bastons. Aquest acte, presidit per l'alcalde de l'Arboç va comptar amb la presència dels membres del consistori i del cap de colla del Ball de Bastons de l'Arboç, Francesc Robles.

En els parlaments l'alcalde de L'Arboç va destacar la importància d'aquest nou espai urbà multifuncional en la millora de la qualitat de vida de tots els arbocencs. Va remarcar, també, que el percentatge d'inversió de l'Ajuntament en aquesta obra ha estat només del 13 %, assumint la resta del cost a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya.

La Rambla del Ball de Bastons està situada davant del Centre Polivalent, al sector Mestral de L'Arboç. Aquest nou espai d'uns 5000 metres quadrats està estructurat a partir d'un passeig central bordejat de plataners, que inclou zones enjardinades, espais de repòs i un petit skatepark.

Els actes d'inauguració van concloure amb una exhibició folklòrica de la centenària colla del Ball de Bastons de l'Arboç i del Ball de Bastons Infantil de l'Arboç, en honor als quals s'ha batejat aquest nou espai urbà amb el nom de Rambla del Ball de Bastons.


Imatge extreta de http://www.diaribaixpenedes.cat/larboc-estrena-la-rambla-del-ball-de-bastons-un-espai-public-de-5-000-metres-quadrats/

Informació extreta de http://www.radiobaixpenedes.com/noticia/2831/C/0/la-rambla-del-ball-de-bastons-de-l-arboc-ja-es-inaugurada