Iniciació al teatre per a adults

 


L’Escola de teatre de Cervera “La Caserna”, ofereix durant aquest curs, classes regulars de teatre per a adults, en modalitat d’iniciació al teatre, per a totes aquelles persones que tenen inquietuds teatrals i els agrada el teatre, però que el volen experimentar de forma tranquil·la.

En aquest curs, sota la direcció d’Anna Llort, es treballaran les habilitats de com parlar en públic, l’expressió corporal, la dicció, dinàmiques de grup i lectures dramatitzades, entre altres activitats i exercicis que es practicaran durant el curs.

També és aposta del curs la iniciació de l’infant amb el teatre des d’edats molt promptes. Per aquest motiu s’ofereixen també classes de teatre per a infants d’Educació Infantil.

Per altra banda també s’està perfilant el taller de teatre per a mares/pares i nadons de 0 a 3 anys, on es pretendrà estrènyer encara més els vincles dels pares amb l’infant a través d’exercicis teatrals, la narració de contes i l’experimentació amb objectes i textures.

La caserna estrena curs escolar amb un ventall d’activitats per a totes les edats. Les inscripcions per als cursos regulars estan obertes i amb disponibilitat de places.


Informació facilitada per La Caserna, escola de teatre de Cervera

Comentaris