dimarts, 7 d’octubre de 2014

El CORRELLENGUA 2014 fa estada dissabte a Cervera
Aquest dissabte 11 d'octubre Cervera celebra el Correllengua 2014, l'esperada jornada festiva i reivindicativa anual en defensa del català, organitzada un cop més pel Centre Obrer Instructiu, en col·laboració amb diversos establiments i entitats de la ciutat.

El Correllengua 2014

Des de fa 18 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l'ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana, i tot des d'una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i amb col·laboracions amb les organitzacions nordcatalanes.

El Correllengua 2014 va començar el seu camí el 12 de juliol a Ivars d'Urgell (el Pla d'Urgell), donant inici a una nova campanya de Correllengua, en record a la poetessa i activista Maria-Mercè Marçal (1952-1998) a qui la CAL vol recordar pel seu compromís amb el país, la llengua i els drets de la dona. És el primer cop que la CAL decideix dedicar el Correllengua de manera monogràfica a una figura femenina.

Manifest del Correllengua 2014
Informació extreta de https://www.facebook.com/centreobrer.decervera

Informació general del Correllengua extreta de http://www.cal.cat/campanyes_i_projectes_detalle.aspx?id=29