'CALÇOTADA WARS', un nou joc de cartes a la recerca de micromecenatge




Calçotada Wars és un joc ràpid on guanya qui menja més calçots. Es proposa de fer un concurs que desencadena en una batalla per cruspir-se’ls abans que ningú. Així que vés en compte no et fotin! Roba cartes a l'adversari, cuina calçots i menja-te'ls abans que s'acabin els ingredients. Sempre t’han dit que amb el menjar no s’hi juga, però aquesta n’és l’excepció. Comença a jugar brut.




De 2 a 6 jugadors amb partides de 20-45 minuts

Tot consisteix en crear sèries de calçots, començant per la llenya, que convindrà que sigui de gran valor. Segueixes amb el foc fins a posar-hi una graella, calçots i salsa. Si mantens el valor alt fins al final, hauràs fet una bona cuina. Si has de baixar-lo perquè no t’arriba la carta justa, ho pots fer, però el què importa és el valor amb què acabes la sèrie. Perquè el secret és la salsa. 

Recursos i calendari

Per a tirar endavant aquest projecte es disposa, a part de recursos propis, del patrocini de l'empresa Conserves Ferrer que s'uneix a aquesta aventura. 

No obstant això, s'ha decidit engegar una campanya de micromecenatge a través la plataforma Verkami: http://www.verkami.com/projects/9993-calcotada-wars

Es compta que es podrà disposar del joc a mitjans de novembre, perquè pugui ser un excel·lent regal de nadal i que així també pugui ser present a les calçotades de l’any que vé.


Informació extreta de http://www.verkami.com/projects/9993-calcotada-wars

Comentaris