12OCT: Marxa contra la Planta de compostatge dels Plans de Sió




Aquest diumenge 12 d'octubre, a les 11 del matí, tindrà lloc la Marxa reivindicativa contra el projecte de Planta de compostatge de la ZEPA dels Plans de Sió (Ossó de Sió). 

Reprenem amb més força les accions de la Plataforma "Salvem els Plans de Conill. Zepa Plans de Sió".
 
Us demanem que feu el màxim de difusió possible per poder aturar la construcció de la planta de compostatge i abocador de RESIDUS PERILLOSOS. Us convoquem a totes i totes...pares, mares, nens i nenes, avis, àvies... tothom qui cregui en el patrimoni natural que ens envolta i que algunes persones i empreses volen malmetre, destruir, aniquilar amb fins purament privats i econòmics...sense pensar en el futur de les persones, la flora i la fauna que hi habita.
 
Us esperem a la CAMINADA del proper diumenge 12 d'OCTUBRE; es sortirà des dels municipis propers (Santa Maria de Montmagastrell, Claravalls, Altet, La Figuerosa i Riudovelles) per esmorzar a les 11.00h. a la finca on està projectada la planta.
 
Units pel lema: "MENYS MERDA I MÉS VIDA!!".

Més informació: http://www.somsegarra.cat/medi-ambient/noticia/2461/les-entitats-presenten-les-seves-al.legacions-contra-la-planta-de-compostatge-dosso-de-sio


Text en cursiva extret de https://ca-es.facebook.com/lafiguerosa

Informació facilitada per info@espitllera.cat

Comentaris