L'ARBOÇ celebra el quart diumenge d'agost la seva tradicional FESTA MAJOR




Del 22 al 27 d'agost de 2014 la vila de l'Arboç celebrarà la seva Festa Major. Catalogada Festa Patrimonial d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, la Festa Major de l'Arboç s'ha consolidat en les darreres dècades com a un referent de les manifestacions folklòriques d'arrel tradicional de la cultura de l'arc mediterrani occidental.

En l'edició d'aquest any hi destaquen molt especialment el concert del conegut grup musical Lax'n'Busto i la 20a Edició de la Butizona Jove, organitzada amb la col-laboració de Jove Baix Penedès. Les orquestres Maravella i Nova Etapa amenitzaran les nits arbocenques amb un repertori per a totes les edats.

La Festa Major de l'Arboç celebrarà també el 30è aniversari de les rèpliques dels gegants Chabran i Llúcia i el 30è aniversari del Concert de Música Clàssica. El Castell de Focs, dissabte a mitjanit, l'exhibició castellera, una de les millors de Catalunya, diumenge al migdia, i la tradicional Carretillada, diumenge al vespre, acabaran de configurar un programa ric i variat que agradarà a tothom.



Per primera vegada s'organitza un Concurs de Fotografia de la Festa Major de l'Arboç 2014, on tots els aficionats a la fotografia podran participar-hi penjant les seves instantànies al perfil del facebook de l'Ajuntament de l'Arboç, i que tindrà com a premi la publicació de les fotografies guanyadores en el programa de la Festa Major de l'any següent.


Per a més informació: https://www.facebook.com/festamajorarboc/timeline?ref=page_internal

Comentaris