El Ball de Diables de Vilafranca anuncia novetats pel BALL DE FOC i la Festa Major Petita d'enguany




Des de fa 3 anys el Ball de Diables de Vilafranca ha anat introduint diferents canvis a la història que vertebra el Ball de Foc de la Festa Major de Sant Fèlix. Aquest any la novetat és que hi haurà dos erudits nous. Tot i així, aquest procés finalitzarà l’any que ve, quan la història completa quedarà tancada de cara als propers Balls de Foc. Això no vol dir que no s’introdueixin canvis en la pirotècnica del recorregut, però sí que la història serà la mateixa i amb els personatges definits. 

Aquest any per promocionar el Ball de Foc també han fet un vídeo promocional que es pot veure a través de la seva pàgina web i de les xarxes socials. 





Una altra de les novetats d’aquest any pel que fa a la Festa Major Petita és que els nens i nenes que l’any passat ja van fer versos aquest any també faran l’obra a l’empostissat. El primer any els diables grans els van ajudar amb els versos però l’objectiu d’aquest és que els comencin a fer ells sols. Una tasca que s’estan prenent molt seriosament. 

D’altra banda, els diables també continuen venent el marxandatge del ball. Com sempre, han fet una samarreta especial pel Ball de Foc i per segon any tenen les capes per als més petits de la casa que són iguals que les dels diables grans, però sense pintar. L’objectiu és que els mateixos nens i nenes les puguin pintar al seu gust. També com cada any a la parada s’hi pot trobar el mocador dels diables, les dessuadores i la bossa. 

Tant el Ball de Foc com la Festa Major Petita tenen lloc el dilluns 1 de setembre.


Informació extreta de http://www.rtvvilafranca.cat/actualitat/article/els-diables-presenten-les-novetats-del-ball-de-foc-daquest-any-que-estrena-dos-personatges-nous

Comentaris