Torna el Portalet com a espai musical de l'Aquelarre

 


El cartell musical d’aquest proper Aquelarre està farcit de propostes ben diferenciades. Amb la recuperació de l’espai rock del Portalet, un retorn molt reivindicat popularment, en seran sis les places que acolliran música la nit de l’últim dissabte d’agost. 

Cada any la cartellera musical es modifica, amb una excepció: La Salseta del Poble Sec, que és un clàssic la nit de l’Aquelarre. Ubicada a la Plaça Major forma part de l’ADN musical de la festa. La plaça Pius XII continuarà essent l’espai mestissatge, amb la música de Canteca de Macao, mentre que l’espai rock del Portalet tindrà de cap de cartell Els Senyors de les Pedres. L’espectacle, foc i el Mascle Cabró compartiran espai a Cal Racó amb La Família Torelli. Altres estils musicals ben diferents estaran a la Plaça Santa Anna amb ball country i l’espai Techno de les 4 barres continuarà acollint el festival amb punxadiscos de renom, aquest any Dj Miquel Fontova de Flaix FM. 

Amb la nit de divendres d’Aquelarre, amb Orxata com a cap de cartell, seran 18 els grups musicals que actuaran pel XXXVII Aquelarre. 

Aquí teniu tota la programació musical del 37è Aquelarre: 

Divendres
Dissabte

Informació facilitada per comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris