Més d'un centenar de professionals participaran a la FIRA DEL GRAN BOC 2014






La Fira del Gran Boc de Cervera, que té lloc durant els dies de l’Aquelarre, acollirà més d’un centenar de professionals de la màgia, l’esoterisme, els productes naturals i artesans. L’espai de teràpies i món esotèric, ubicat al pati interior de la Universitat acollirà una trentena de professionals. Aquest és l’espai on els visitants podran consultar la seva carta astral, tirar el tarot i llegir la mà, entre altres activitats. El pati gran de la Universitat acollirà les parades d’artesania, tèxtil i revenda; per al moment n’estan inscrites quaranta-cinc, mentre que les parades de l’alimentació, situades a l’exterior de l’edifici, se situaran de cara a la façana i ocuparan 60 metres lineals, en total 20 paradistes més. La nova plaça ha permès augmentar significativament el nombre de parades d’alimentació. 

Com a activitats destacades dins la programació de la Fira, dissabte a la nit es podrà veure el Ritual inici de la Fira del Gran Boc, amb Elvira Freire, qui realitzarà un ritual que aprofitarà les energies de la lluna creixent per permetre’ns impulsar les nostres il·lusions i desigs. La tarda del diumenge es parlarà de literatura sobre bruixes i dissabte es farà una nit de contes de bruixes a les 12 de la nit. 

Al Paranimf de la Universitat, la sala Mariló Casals, els visitants podran assistir a les conferències entorn al món màgic i esotèric. Entre dissabte i diumenge passaran per la sala 5 conferenciants de renom com el periodista Sebastià d’Arbó. El programa d’activitats es complementa amb els tallers risoteràpia, hipnosi col·lectiva o de meditació, amb un total de set tallers per als visitants de la Fira. 

Les inscripcions per la Fira del Gran Boc d’enguany, estaran obertes fins al proper 1 d’agost, data en que es donarà per tancat els espais que acullen els diferents professionals. 


Informació facilitada per comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris