dimarts, 6 de maig de 2014

Que la Passió mai s'acabi: FES-TE Amic / Amiga de la PASSIÓ DE CERVERA!
La Passió de Cervera es un tret cultural identitari de la tradició teatral del nostre país, i representa una valor patrimonial de més de 500 anys d’història que s’inicien segons els últims descobriments l’any 1477, es per aquesta raó que aquesta tradició rau en els nostres cors i queda emmarcada de forma especial com un sentiment inexplicable que ens omple d’una emoció intensa.

Tot aquest aspecte tradicional i històric requereix d’una gran voluntat de tot aquell qui s’estima i porta al cor aquesta tradició i per aquest motiu el Patronat de la Passió ha volgut fer reconeixement a totes aquestes persones que senten La Passió com a part d’ells i desitgen contribuir al manteniment d’aquesta bonica tradició, creant la figura del Amic / Amiga de La Passió de Cervera.

Aquesta es una activitat que també s’emmarca com un reconeixement a la trajectòria de la 75ª representació del text: “Crist, misteri de Passió” que varen escriure en el seu moment Emili Rabell i Josep M. Sarrate.


 


Cal continuar la història i la vida de La Passió de Cervera i fer que el sentiment dels nostres cors pervisqui dins de tots els ciutadans i ciutadanes que viuen i es senten d’alguna manera com a propi aquest Gran Espectacle, i fer que el nostre patrimoni cerverí perduri per molt de temps.

Podeu trobar tota la butlleta d’adhesió com Amic / Amiga de La Passió de Cervera en la nostra pàgina web: www.lapassiodecervera.com o en el Gran Teatre de La Passió de Cervera els dies de representació.

I si ets un dels 15 primers/es amics/amigues de La Passió de Cervera rebràs a més a més del carnet, un bonic detall al teu domicili.

El Patronat de la Passió de Cervera agraeix enormement el gran suport que rep de tots els qui ens ajudeu a tirar endavant la cultura i la tradició cultural del nostre país.


Imatges d'Oriol Llauradó, extretes de http://www.catalunya.com/passio-de-cervera-1-3-74

Informació extreta de http://entitats.ccsegarra.cat/noticia?id=130