Francesc Recio, el pilot de Sedó, torna al capdamunt del podi al trial de Cangas de Morrazo

Aquest diumenge 4 de maig s'ha celebrat a Cangas de Morrazo (Pontevedra) la tercera prova del campionat d’Espanya de Trial

La prova, celebrada enmig d'un clima molt calorós que afegia dificultat als participants, ha estat molt tècnica -cosa que ha beneficiat Francesc Recio, pilot molt tècnic-, amb zones espectaculars i molt difícils sobre el mar, molt properes als penya-segats. Malgrat haver fet un poc encoratjador “fiasco” en la primera zona, s’ha recuperat per la resta de competició, oferint la seva millor actuació, que ha deixat sorprès el grup de seguidors que estaven pendents de l’actuació del sedonenc.

La classificació ha posat al capdamunt del podi a en Francesc Recio, amb 12 punts, seguit per Adrian Artedillo en segon lloc i 16 punts i en Ruben Gómez amb 17 punts i tercer lloc. Recio segueix primer de la classificació general de la categoria TR3 amb 60 punts. Aquest trial ha tingut la presència de molts seguidors que, aprofitant el bon temps que ha fet a Galícia aquest cap de setmana, han sortir al carrer a gaudir dels colors que aporta el trial.

Informació facilitada per l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs, nmagrans@torrefeta.ddl.net