Arriba la 3a MOSTRA NACIONAL DE CANÇÓ IMPROVISADA a Sant Quirze del Vallès

 


El proper 17 de maig, a dos quarts de set de la tarda, tindrà lloc la 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze del Vallès. Després de l'èxit de les edicions anteriors, hi tornem amb una tercera mostra, que enguany comptarà amb glosadors de renom: Titot, Mireia Mena, Ferriol Macip, Laia Pedrol, Ramon de Cervera i Sílvia Ampolla. Estaran acompanyats dels músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader.

Primerament, hi haurà una Mostra Juvenil de Cançó Improvisada, en la qual hi participaran alumnes de l'Institut de Sant Quirze i de l'Escola Sant Nicolau de Sabadell. Tot plegat es farà en un escenari a la plaça Anselm Clavé del poble, al costat de l'ajuntament. En cas de pluja, es faria a la Patronal, que és al davant.
Un cop acabat l'espectacle, hi haurà un sopar ofert per la Cooperativa de Consum Galliners, que tindrà sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la mostra i tot aquell qui s'animi a cantar.

La 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, del Casal Social Autogestionat La Impremta i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col·laboren també l'Associació de Foment del Glosat Cor de Carxofa, la Cooperativa de Consum Galliners, la Trinxera de Galliners i el Grup d'Investigació Història de Sant Quirze.

Podeu obtenir-ne més informació al web www.cordecarxofa.cat i us convidem, també, a posar-vos en contacte amb nosaltres (per acordar entrevistes o un tractament més personalitzat) al correu electrònic: mostradeglosasantquirze@gmail.com


Informació facilitada pel Ramon Gual, ramon@mailxxi.com

Comentaris