Sanaüja acull diumenge la 8a CURSA DE MUNTANYA DE L'ALTA SEGARRA

 



La Cursa de Muntanya de l’Alta Segarra, que comença a les 9 hores des de Sanaüja (la Segarra) i s’ha de completar amb un temps màxim de 4.30 hores, té una distància total de 24,6 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.100 metres. L’alçada màxima és de 690 metres (el Pedrafita) i la mínima de 390 metres (la Ribera de Sanaüja). La cursa transcorre principalment per corriols, camins i terrenys de muntanya degudament senyalitzats i marcats.

L’organització ha incorporat aquest any una nova cursa de 11,8 quilòmetres de distància i 380 metres de desnivell acumulat, que comença a les 9.15 hores i que s’ha de finalitzar en menys de dues hores. L’alçada màxima a què ascendeix el recorregut d’aquesta cursa és de 560 metres (el Roca Bandera) i la mínima de 400 metres (la plaça Major de Sanaüja).

Una vegada finalitzades les dues curses hi ha esmorzar i obsequis per a tots els participants. Les inscripcions, limitades a 400 persones, és poden realitzar per internet des del web del Centre Excursionista Guissonenc fins el dijous 24 d’abril.


Per a més informació:  http://www.altasegarra.ces.cat/index.php

Informació extreta de https://www.feec.cat/noticia/sanauja-acull-la-cursa-de-muntanya-de-lalta-segarra-del-centre-excursionista-guissonenc/

Comentaris