Els cursos del 'Saltem i Ballem' practicament a punt per al 2014

 


La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida (FSCLL) ja te practicament apunt els propers cursos que comenaran l’any 2014. Com a novetat aquest any i per tal de facilitar i actualitzar les dades dels monitors la FSCLL posarà a disposició de qui vulgui un apartat al web sardalleida.org per tal de poder inscriures i així formar part de la cartera de monitors que la FSCLL té actualment. La manera de fer-ho serà molt senzilla, només us haureu de connectar al web i omplir un senzill formulari, després la FSCLL es posarà en contacte amb vosaltres per tancar l’acord. Actualitzant la base de dades de monitors, la FSCLL vol obrir l’oportunitat d’impartir cursos del Saltem i Ballem a més dansaires, unificar la informació que la FSCLL disposa dels monitors/es que ensenyen sardanes a les escoles i donar resposta a les necessitats de cada escola, tenint en compte les habilitats de cada monitor/a.

El Saltem i Ballem, que es la branca de la FSCLL que s’encarrega del cursos de sardanes a les escoles i que des de fa uns anys també existeix per adults, té com a objectius, ensenyar a ballar sardanes als infants, joves i adults dins la seua realitat escolar i social, reforçar la cultura popular a través de la sardana, la formació d’un cos de monitors i monitores basat en criteris bàsicament pedagògics, potenciar l’associacionisme cultural i el voluntariat a les diferents poblacions, fomentar la participació en esdeveniments sardanistes.

El formulari estarà disponible al web en breu, mentres els que estiguin interessat us podeu adreçar per correu electrònic a la Federació (federació@sardalleida.org). Cal recordar que cada monitor podrà actualitzar la seva informació, o bé donar-se de baixa de l’equip de monitors/es quant vulgui, posant-se en contacte amb la Federació

Informació extreta de http://www.sardalleida.org/index.asp?vm=1&cd=718

Comentaris