El Ball de Diables de Tarragona edita un vídeo amb un ‘tastet’ de la celebració dels 30 anys




Tres dècades han passat des de la recuperació d’un dels elements més antics del seguici popular de la ciutat. Al llarg d’aquest 2013 el Ball de Diables de Tarragona celebra el seu 30è aniversari. 

Ara els diables han editat un vídeo d’avançament del recopilatori dels actes que el Ball ha organitzat al llarg de l’any per celebrar els seus 30 anys de foc.


 


Entre ells, la presentació dels nous vestits que va tenir lloc el passat 15 de setembre a l’Antic Ajuntament de Tarragona. Aquesta indumentària ha estat dissenyada per Tamara Huete, una estudiant d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) amb la col·laboració d’un ampli equip format majoritàriament per estudiants del centre. 

El Ball de Diables també va ser protagonista a Santa Tecla del barrilet de les festes i la detonació de quilos i quilos de pólvora per celebrar el seu aniversari. 

El vídeo realitzat per Albert March recull alguns d’aquests moments entre espurnes i música èpica. Properament es podrà veure el resultat final del treball. 

Informació extreta de http://www.tarragona21.com/el-ball-de-diables-edita-un-video-amb-un-tastet-de-la-celebracio-dels-30-anys/

Comentaris