L'Oficina de Turisme de Cervera s'ubicarà a la plaça Pius XII




La Paeria de Cervera té previst ubicar l’Oficina d’informació turística al centre històric de la ciutat, al local on ara es troba el Centre de Recursos Pedagògics, a la rambla Lluís Sanpere, 22.

Aquesta decisió comportarà el trasllat de l’actual punt d’informació situat al Centre d’Acollida Turística (CAT), que es troba als afores de la ciutat, davant de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, a un local cèntric. El trasllat es farà efectiu abans d’un any.

Els avantatges de la nova ubicació de l’Oficina de Turisme són nombrosos: està situada al costat de l’aparcament de la plaça Pius XII, amb capacitat per rebre autocars; és davant de l’edifici de la Universitat, principal focus d’atracció turística de la ciutat; al costat hi ha el mirador de la Pèrgola, des d’on es té una visió privilegiada del nucli antic. A més, s’ha demostrat que els turistes que visiten la ciutat s’adrecen directament al centre. 

La nova oficina comportarà el trasllat del Centre de Recursos Pedagògics a la seu del Consell Comarcal de la Segarra. La Paeria de Cervera ha arribat a un acord amb les dos parts implicades: el Departament d’Ensenyament, de qui depèn del Centre de Recursos, i el Consell Comarcal de la Segarra.

Pel que fa al Centre d’Acollida Turística (CAT) tindrà nous usos. La Paeria de Cervera està estudiant diversos opcions per a aquest equipament municipal.

Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris