dimarts, 29 d’octubre de 2013

L’Associació d’Amics de la Música de Cervera, guardonada als premis Culturàlia de Tàrrega
Els XVI Premis Culturàlia, que atorga el Centre Cultural de Tàrrega, reconeixeran la tasca de l’Associació d’Amics de la Música de Cervera amb el guardó intercomarcal de les Terres de Lleida. El lliurament del premi serà dissabte 23 de novembre, en el restaurant 'La Granja' Tàrrega.

Els Premis Culturàlia de Tàrrega, que enguany arriben a la setzena edició, són reconeixements a persones i entitats del territori que sobresurten en els àmbits cultural, social i cívic. El jurat està format per representants del Centre Cultural de Tàrrega, l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l’Urgell i la Cambra de Comerç de Tàrrega. 

L’Associació d’Amics de la Música de Cervera és una entitat creada fa 30 anys i que compta amb un miler de socis. Si l’activitat musical és un dels trets característics de la ciutat de Cervera és, en gran part, per la trajectòria dels Amics de la Música, que organitzen una programació estable de concerts. El 2013 han organitzat el 33è Cicle de concerts de primavera, el 33è Festival internacional de música d’estiu i ara està programat el 26è Cicle de concerts de tardor. En aquests cicles, Cervera ha pogut gaudir de concerts memorables i disposar de la presència d’intèrprets certament rellevants.

Informacíó extreta de http://www.radiotarrega.cat