dijous, 24 d’octubre de 2013

FESTA MAJOR de Els Laietans

Enllestida la gravació del disc Festa Major, que s'encartarà amb el número de novembre de la revista EnderrockEls Laietans acaben d'engegar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per fer la festa encara més grossa i acompanyar-la, com tota festa major, de la seva samarreta, el seu programa de mà, etc. Tot un marxandatge festiu que acompanyarà una edició limitada del disc per a tots els micromecenes.
Els guanyadors del V Concus Sons de la Mediterrània han gravat el disc Festa Major aquest estiu passat a TapeTone Studio, amb la producció d'Ermengol Mayol. La portada-cartell de l'àlbum s'ha decidit a partir d'un concurs que finalment ha guanyat l'equip format perXavier Docampo i Lluís Torres (aquí es poden veure totes les propostes finalistes). Pel que fa a la música, la colla grallera ha posat so a un dia de festa major amb la participació d'un munt de convidats: Màrius SerraEls CatarresManu GuixObrint Pas, Jordi Fàbregas, la Cobla Sant JordiRIUCarles Belda i Marcel CasellasTitot...

El disc Festa Major es presentarà el 10 de novembre a la Fira Mediterrània de Manresa (17 h) i el 29 de novembre al Centre Cultural Terrassa (21 h).

Els Laietans van participar a la Festa de la Colla dels Diables de Cervera "Carranquers" l'any 2012.
Text extret de: http://www.concurssons.cat/