dissabte, 19 d’octubre de 2013

El món ho ha de saber

Catalunya es prepara per commemorar el tricentenari d'una derrota. Una gran derrota que va comportar la pèrdua de les llibertats nacionals, la desaparició de les institucions del país i una enorme onada repressiva en tots els àmbits destinada a anorrear-nos com a poble.

Tres-cents anys més tard, però, aquesta derrota, que tants patiments ha causat a tantes generacions de catalans, ja només pot ser percebuda com una gran victòria. Perquè, tres segles després del desastre de 1714, Catalunya no només no ha perdut la seva consciència nacional, sinó que, al contrari, aquesta és més viva que mai. En aquest sentit, el nostre país és avui a prop d'una llibertat que només podem entendre com a capacitat de decidir, de manera lliure i democràtica, el nostre futur.

I a les portes d'aquest procés decisiu, cal que expliquem al món que el desig dels catalans de ser amos del nostre propi destí no és una dèria sorgida del no-res en el marc d'una crisi econòmica brutal. Cal que expliquem al món que la nostra nació té mil anys d'història i que el desig de llibertat dels catalans ha perdurat des d'aquell fatídic 11 de setembre de 1714.
El món ha de saber que el futur de Catalunya no va en contra de res ni de ningú, i que la seva llibertat contribuirà a fer un món una mica més lliure.

Per això, amb la col·laboració dels catalans de dins i de fora del país, hem creat una base de dades amb els noms i les adreces de les 10.000 persones més influents del món. Pensem que és imprescindible que totes elles coneguin de primera mà què és Catalunya i quines són les causes que han dut al procés d'emancipació actual. Ens proposem fer arribar al seu domicili o al seu lloc de treball un llibre molt especial que SÀPIENS ha preparat per a aquest projecte i que explica de manera amena i divulgativa el camí de Catalunya cap a la llibertat. Perquè som molt conscients que ningú no defensa una causa que desconeix.

Si vols ser un ambaixador de la causa catalana al món, només has de participar en aquesta campanya en qualsevol de les tres modalitats que et proposem. Entre tots ho hem de fer possible. Som-hi!

Per a més informació: http://www.sapiens.cat/ca/el-mon-ho-ha-de-saber.php