22.30 h. Tornaràs a tremolar




La secció de futbol-sala estrena aquesta nit a partir de les 22:30h la temporada 2013-14. Us detallem en primícia algunes de les novetats d'enguany

Pretemporada
Tot i que s'han fet alguns entrenaments a porta tancada, de moment és un misteri pels aficionats  l'estat de forma dels jugadors. L'equip no ha volgut revelar cap informació al respecte.

Jornades Master-class
Descartat l'entrenador, aquest any s'estan realitzant entrenaments tipus "master-class" amb jugadors i entrenadors de primer nivell del municipi de Cervera. S'espera que aquests tipus d'entrenaments amb mestratge donguin fruits, sobretot a partir de mitjans de desembre.

Novetats en l'equip
Aquest any s'aposta per una plantilla curta (13), que permetrà una rotació més gran entre els jugadors. D'altra banda l'equip carranquer, seguint la política de fitxatges marcat pel club de la ciutat comtal FC Barcelona, només presenta una novetat. Un jugador experimentat que marcarà distàncies i aportarà un plus d'efectivitat al conjunt carranquer: La perla de l'Alta Segarra. S'espera que un cop adaptat a l'equip dongui grans nits de glòria al conjunt diabler.

Durant unes setmanes també va sonar amb força el nom d'un filòleg i d'un jove retratista com a futuribles del conjunt carranquer. Segons la direcció tècnica de l'equip, els fitxatges es van acabar descartant per problemes extra-esportius.

CALENDARI OCTUBRE
Dimecres 16 d'octubre · 22.30h Pavelló Polivalent
PUB NOU VIA - CARRANQUERS
Dilluns 21 d'octubre · 22.00h Pavelló Polivalent
CARRANQUERS - PIZZERIA JARDÍ

Dilluns 28 d'octubre · 22.00h Pavelló Polivalent
CAL BATIST - CARRANQUERS

Informa: Xavi Miret, lo Carranquer.  Pavelló Polivalent 

Comentaris

Unknown ha dit…
Us heu descuidat lo més important: els nens hauran de pagar entrada?
Núria Turull ha dit…
Sort Carranquers!! Comenceu ben forts i ja des del primer partit, a per totes!!