Visita teatralitzada a Sant Pere el Gros. JEP 2013




Les Jornades Europees del Patrimoni arriben aquest any a Catalunya més vives que mai. El cap de setmana del 27, 28 i 29 de setembre, municipis de tot el territori mostraran el millor del seu patrimoni a través de portes obertes, visites guiades i activitats de tota mena.

Exposicions, conferències, jornades de portes obertes, visites guiades, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia. Durant 3 dies, 220 municipis de tot Catalunya ofereixen més de 380 activitats de tot tipus. Diferents formes d’apropar-nos a la riquesa patrimonial del nostre país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre moltes altres possibilitats.

Les JEP a Cervera

En ocasió de les Jornades Europees del Patrimoni, des del Museu Comarcal de Cervera presentem una visita teatralitzat a l’església de Sant Pere el Gros, la qual pretén donar a conèixer de forma lúdica les intervencions arqueològiques que s’hi van durar a terme i van posat al descobert les estances de l’antic priorat, un conjunt monàstic que data del segle XII. L’activitat es durà a terme el proper diumenge 29 de setembre a les 12 del migdia.

Podeu consultar el programa complet de les Jornades Europees de Patrimoni tot clicant aquí.

Informació facilitada pel Museu Comarcal de Cervera, museu@museudecervera.cat

Comentaris