"Cervera, terra de foc i passió" serà l'eslògan de la ciutat




El procés participatiu per escollir l’eslògan turístic de la ciutat de Cervera ha finalitzat avui amb un acte públic a la Sala de Plens de la Paeria, de recompte dels vots emesos a les cinc propostes presentades.

La proposta guanyadora ha estat “Cervera, terra de foc i passió”, amb un total de 96 vots. La segona proposta “Cervera embruixa” ha obtingut 37 vots; la tercera “Cervera, es veu i es viu”, 33; mentre que “Cervera apassionant” i “Univers Cervera” han obtingut 1 vot cadascuna.

Hi ha hagut un total de 349 vots emesos, dels quals 168 eren vàlids. La resta (181) corresponien a persones no empadronades a Cervera o a menors de 16 anys; per tant, no complien amb els requisits de participació.

Un total de 291 vots s’han emès via telemàtica, a través de la web municipal; mentre que a les quatre urnes distribuïdes a la Paeria, la biblioteca, el CAT i el Museu s’han dipositat 58 vots.

La proposta guanyadora “Cervera, terra de foc i passió” la va presentar, amb el pseudònim “Sikarra”, el jove cerverí Josep M. Beà i Bernaus, que s’endurà un premi de 750 euros.

Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris