Gran èxit de la 2a Pedalada Nocturna al Tossal de les Bruixes






Aquest dijous 22 d’agost va tenir lloc a Cervera la 2a Pedalada Nocturna i popular al tossal de les Bruixes, un turó de 492 metres d’alçada situat entre els pobles segarrencs de El Canós i Tordera. Aquesta activitat, organitzada per la Penya Ciclista i l’Agrupació Seny Major, i amb un total de 15 km de recorregut, esdevé un dels actes previs a la celebració de la 10a edició del Dijous, activitat organitzada també per l’Agrupació Seny Major, i que es troba emmarcada en la setmana de la festa de l’Aquelarre.

Un total de 121 ciclistes de totes les edats, es van aplegar a la plaça Major de Cervera a les 21.13 hores del vespre, moment d’aparició de la lluna plena. Abans d’arrencar, la bruixa Andraxa va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tothom, i tot seguit, de donar la sortida.

Un cop arribats al destí, els participants van agafar forces amb begudes fresques i una mica de sopar, que finalitzà amb la degustació d’un pastís embruixat. A l’acabar, la bruixa Andraxa –que també es va aparèixer als participants a l’entrada del poble de Tordera–, va fer un conjur amb tots els ciclistes en forma de dansa i amb música de gralles per convocar totes les bruixes del tossal per a la imminent edició de la festa de l’Aquelarre.

L’arribada a Cervera es va produir ja passada la mitjanit, i una foto de grup a l’avinguda del Polígon Industrial donà per finalitzada l’activitat.

Les entitats organitzadores han quedat molt contentes del desenvolupament de la present edició, com també dels canvis introduïts en el recorregut. Al mateix temps, volen donar les gràcies a les següents entitats, empreses i particulars que han fet possible la seva celebració: Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines, Anna Llort, Autocars Cots Alsina, cBikes, Noèlia Solé, Pastisseria Sangrà, Seimex, i Supermercat Bonpreu Esclat. A tots ells, com a tots els participants, moltes gràcies.

Pedals i cultura popular!

Agrupació Seny Major
Penya Ciclista Cervera

Fotografies: Ramon Armengol i Josep Cots

Informació facilitada per l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com

Comentaris