Sound de Secà puja a l’escenari a tocar versions amb el seu nou espectacle 'SoundBand'




Les ganes de seguir creixent i l’esperit de superació del grup Sound de Secà els han portat a iniciar un nou projecte musical que afegeix una part melòdica a l’espectacle purament rítmic vist fins ara. L’estrena de SoundBand va tenir lloc al Pub BB2 de Cervera la passada nit de divendres 19 de juliol, amb una gran afluència i resposta del públic segarrenc.

SoundBand és un projecte que neix del grup de percussió Sound de Secà el novembre de 2012, format pels mateixos membres i amb l’objectiu de crear un show original i amb un format poc habitual en el nostre país. El nou grup consta de 15 músics, una part respon a la formació clàssica d’un conjunt de rock (guitarra i baix), però substitueix la bateria per diferents instruments de batucada. Amb un total de cinc cantants, també incorporen acordió, flauta travessera i teclat. Per això, la sonoritat del directe és un conglomerat de textures que els diferencia d’altres espectacles.

El repertori que ofereixen engloba un ventall de versions d’estils que van des del reggae fins a l’ska, passant per tota mena de tendències musicals. La posada en escena del grup segarrenc vol connectar amb el públic per transmetre l’alegria i la festa que es viu damunt de l’escenari.

Text de Núria Pulido i fotografies de Marc Castellà.

Informació facilitada per Sound de Secà, media@sounddeseca.com

Comentaris