Llibres: 'QUARTS DE NOU. Tot el que cal saber del món casteller.', de Patrícia Martínez i Raquel Sans



La guia per capbussar-se en l’apassionant món dels castells, amb protagonistes, il·lustracions, fotografies i anècdotes. Transmet la veritable emoció de ser a la plaça en plena diada.

Benvinguts a la pinya, finets i pel mig!

Si sempre has tingut curiositat per saber quin és l’origen de la tradició castellera, què és exactament un tres de deu amb folre i manilles, quin castell històric va coronar en Biel Duran quan feia d’enxaneta, què té de Bordegàs en Sergi López, quan s’hi van incorporar les dones o per què el lema casteller és «Força, equilibri, valor i seny», aquí trobaràs totes les respostes que necessites. Tant si ets un espectador curiós com un casteller experimentat, no et pots perdre aquest llibre.

No et perdis el booktrailer i contagia't de la màgia del món casteller!




Les autores

Patrícia Martínez del Hoyo Guri (Barcelona, 1982) és guionista i productora. Ha treballat amb la Fura dels Baus com a ajudant de direcció. Amb el curt “Slim Up!” sobre una enxaneta va arribar al Festival de Cinema de Sundance de la mà de Ridley Scott.

Raquel Sans Guerra (Valls, 1980) és una periodista polivalent que ha treballat en diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdio i televisió. La passió pels castells l’ha portat a especialitzar-se en una matèria en la qual s’ha convertit en referent. L’any 2012 va rebre el premi de periodisme casteller Joan Ventura i Solé.

Fitxa bibliogràfica
  • Format: 13,5 x 21 cm
  • Pàgines: 192
  • Data de publicació: juny del 2013
  • Editat per Ara Llibres i Publicacions de TVC

Comentaris