Els cerverins i les cerverines escolliran l'eslògan representatiu de la ciutat




La Paeria realitzarà una enquesta a la població per escollir l’eslògan representatiu de la ciutat. L’enquesta es trobarà a www.cerverapaeria.cat, a www.turismecervera.cat i a la revista Paeria. La votació serà del 5 d’agost al 6 de setembre i caldrà escollir una proposta d’entre les cinc finalistes: 
  • Cervera, terra de foc i passió 
  • Cervera embruixa 
  • Cervera, apassionant 
  • Cervera es veu i es viu 
  • Univers Cervera
El passat mes de maig la Regidoria de Turisme de la Paeria va convocar un concurs per a la selecció de l’eslògan turístic de la ciutat. La participació va ser molt alta, amb la presentació d’un total de 117 eslògans, dels quals el Jurat va seleccionar cinc propostes finalistes. 

El jurat va estar format per Ramon Royes, paer en cap; Elvira Costa, regidora de Turisme; una tècnica de Turisme i una de Promoció Econòmica de la Paeria; Eva Martín, professora de noves tecnologies del grau de Turisme de la Universitat de Lleida; Jordi Blanch, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida; i Rosa García, presidenta de l’Associació de Comerciants de Cervera. 

Durant la deliberació, tal com s’exposava en les bases, es va valorar l’originalitat de l’eslògan, l’impacte que causava la frase en els membres del jurat, la lingüística utilitzada en l’expressió com la utilització de paraules vinculades a la ciutat de Cervera. Finalment es va valorar la justificació on l’autor desenvolupava una breu explicació del sentit de l’eslògan i la relació amb la situació turística actual de la ciutat. 

Imatge extreta de http://www.spain.info/en/que-quieres/ciudades-pueblos/otros-destinos/cervera.html

Extret de www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Vestruçot ha dit…

Cervera, lloc d'ermites i capellans...
Anònim ha dit…
Si aquests son els més originals, no voldria saber els altres... Uff!
Anònim ha dit…
El meu: Terra de mar endins!