Cartell dels grups de l'Aquelarre 2013

Sempre diem que l'Aquelarre és foc, teatre i música, entre altres coses, és clar. Fins ara teníem els cartells de l'Aquelarre i Aquelarret, hem pogut llegir als mitjans de comunicació la temàtica de l'espectacle d'enguany, però el que encara no teníem era el cartell dels grups. Aquí els teniu.




Informació trobada al Facebook de l'Astarot de l'Aquelarre de Cervera

Comentaris

ajuda ha dit…
www.bongobotrako.com/‎
Joan Ninot ha dit…
Uy, els del GREPP no sortim aquest any.
Que extrany....
Bloc Lo Carranquer ha dit…
MÉS DE 50 HORES DE MÚSICA A L’AQUELARRE DE CERVERA

La part musical és un ingredient indispensable de l’Aquelarre de Cervera. Aquest any el programa musical de la festa consta de 16 actuacions musicals amb més de 50 hores de música en directe.

La Gran Orquesta Republicana, Bongo Botrako, Kayo Malayo, La Salseta del Poble Sec, Always Drinking Marchind Band, Dj Lúxury, entre altres, són els caps de cartell d’aquesta 36a edició de l’Aquelarre de Cervera. Repartits en diferents places i escenaris de Cervera, la música (un dels eixos vertebradors de la festa), inundarà la ciutat de ritme, ball, so i llums.

Aquest any la Plaça del Fossar es convertirà en un espai chill out amb actuacions de música hindú en directe, performances, cervesa artesana i menjar vegetarià. “Spiritual Cafè” és el nom de l’espectacle itinerant del Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu, que recorre vàries fires i festivals d’arreu. Per l’Aquelarre s’instal·larà divendres i dissabte des de les 6 de la tarda fins a les 6 de la matinada.

Aquest ambient tranquil contrastarà amb els concerts de la Plaça Major de divendres amb La Gran Orquesta Republicana i Hight Times, dos grups de rock i ska que faran saltar la plaça, i dissabte, amb Ebri Knight i la ja inqüestionable Salseta del Poble Sec, que creix any rere any, amb l’Aquelarre. Aquesta edició en farà ja 13 edicions consecutives que La Salseta forma part de la festa, i també en vàries edicions dels anys 90.

Per altra banda, a l’espai de Cal Racó, hi actuaran Antídot Ska Band i Kayo Malayo presentant la cançó de l’Aquelarre, a més a més de la Always Drinking Marchind Band, que acompanyaran als actors i actrius en l’espectacle. La Plaça Pius XII rebrà els Bongo Botrako, una banda explosiva que alguns han batejat com a punk parranda. Acompanyaran aquest espai anomenat “mestissatge” el Son de la Chama i Zulú 9.30.

La música estarà també present
a la Plaça de les Quatre Barres, que acull, des de l’any 96 el festival techno, amb l’actuació destacada de la Dj Lúxury. La Plaça Santa Anna, espai més tranquil amb ball de plaça i country, i a la Fira del Gran Boc rebrà el duet Minha Ànima Gemea, amb un repertori basat en versions de diversos grups internacionals i temes propis en català interpretats de manera molt íntima i amb una veu excepcional.

Font: aquelarre.cat
+ Rock Dur DEP + ha dit…
Per segon any, la part musical de l'Aquelarre queda orfe de l'espai "Rock Dur", esperat per a molts i per on al larg dels anys han passat grups de primera línia com Sutagar, Berri Txarrak, Kop, Eina, Ràbia Positiva, etc.

DEP
També vull rascar la guitarra ha dit…
Estic completament d'acord. La pèrdua de l'espai rock al portalet, al meu entendre, ha fet baixar el nivell musical de la festa. No tot és ska i música de mestissatge (amb tot el respecte, eh?). Si alguna cosa bona tenia l'aquelarre era la variada oferta musical. A més penso que la dispersió d'espais no és bona. Jo a la plaça Pius XII no hi vaig anar per ser massa allunyat de la resta...la veritat és que és un rotllo anar fins allà!
Mort al fals metal ha dit…
L'espai del portalet amb el rock dur era el millor símbol d'Aquelarre, des de els seus origens hi havia bandes de metall i rock, es una llàstima que l'hagin desballestat i aniquilat d'aquesta manera, era un racó de referència pels amants de la música dura i un punt de qualitat.

La zona tecno no la trauran?