Segon cicle 'Nivell Zero' de bicicleta de muntanya



La Penya Ciclista de Cervera, mitjançant la secció de BTT, continua enguany el Cicle de Nivell Zero, que ja es va iniciar l'estiu passat. Les sortides es fan cada dimarts i dijous, a 2 quarts de 8 del vespre (19.30 h), davant del pavelló polivalent.

La iniciativa va començar a finals de maig, amb sortides d’iniciació, i ara ja s’està arribant als 20 km. Els quinze dies de sortides han estat un continu aprenentatge en el món de la bicicleta de muntanya: saber canviar les marxes abans de la pujada, aprendre a posar-se dret, la posició del ciclista... i així es vol continuar en aquesta orografia gens fàcil que hi ha aquí a Cervera.

A part d’aquest aprenentatge, també es vol descobrir el nostre entorn pròxim i a la vegada sovint desconegut. Per exemple, aquest dimarts 23 de juliol ens vam arribar als Pallers de Pedra de l'Aranyó (a la imatge). Uns pallers que es convertiren en pedra misteriosament, i fins i tot la nit de Sant Joan se senten els gemecs del culpable lamentant-se del seu egoisme. Això no ho hem pogut demostrar, igual del que diuen de qui és capaç de comptar, també la nit de Sant Joan, les pedres del munt del costat del Pallers tres vegades seguides sense descomptar-se, l’endemà canviarà de sexe.

Informació i imatge aportada per la Secció de BTT de la Penya Ciclista de Cervera, bttcervera@pccervera.org

Comentaris