14è Curset d’Estiu d’Arquitectura Popular 'Josep Mora'



Durant els propers dies, 29 de juliol al 2 d’agost es realitzarà la 14a edició del Curset d’Estiu que programa l’Associació Amics de l’Arquitectura Popular, i que en aquesta ocasió serà un monogràfic dedicat a la calç. Com és costum, el curset es desenvoluparà a través de diverses poblacions que aquest any seran: Cervera, Seròs-Convent Trinitari d'Avinganya, Vallbona de les Monges, Anya i Tàrrega.

El programa detallat i les condicions de matriculació es troben a la web de l’associació, http://www.arquitecturapopular.com/properes_activitats.html. Les places són limitades.

Els cursets d’Arquitectura Popular, a partir de l’actual, portaran el nom de Josep Mora, que els va programar i coordinar fins la passada edició, i que, malauradament, el juliol passat ens va deixar. L’actual equip coordinador espera mantenir el nivell de satisfacció que ell va deixar entre els assistents d’anys anteriors.

Acte inaugural en honor de Josep Mora

L’Associació Amics de l’Arquitectura Popular, l’Ajuntament de Plans de Sió i Trobades d'Art i Literatura de Ponent us conviden a l’acte inaugural de l'any en honor de Josep Mora i Castellà, que se celebrarà al Local Social de Les Pallargues el dissabte 20 de juliol de 2013.

A les 7 de la tarda, cada una de les entitats a les quals Josep Mora i Castellà va estar vinculat adreçarà unes paraules.

A les 8 del vespre, anirem a la Pleta de Mont-roig, on s'inaugurarà una escultura commemorativa i és realitzarà un acte poètic i musical.

Informació extreta de la pàgina web del Consell Comarcal de la Segarra, http://www.ccsegarra.cat/noticies/14e-curset-d2019estiu-d2019arquitectura-popular-josep-mora

Comentaris