'Tracks de la Segarra', rutes guiades en BTT i a peu per la Segarra



Tracks de la Segarra és una iniciativa de nova creació que organitza rutes guiades amb bicicleta tot terreny (BTT) i a peu per la Segarra, segons els interessos i la condició física de les persones usuàries. 
 

Oferiran sortides per nivells de dificultat, seguint els colors dels semàfors:
  • Ruta verda: un ritme suau, amb parades per descansar i explicar, ideals per a famílies i grups, com per exemple infants o adolescents. El preu per persona serà de 8 €, tot i que s'aplicarà un descompte en grups de 10 persones.
  • Ruta taronja: sortida una mica més llarga, amb una intensitat mitjana o bé mitjana - alta, segons interessi als participants. El preu per persona serà de 10 €, tot i que s'aplicarà un descompte en grups de 10 persones.
  • Ruta vermella: sortida per diversos llocs de la comarca, un recorregut llarg i una intensitat mitjana - alta o bé alta. El preu per persona serà de 12€, tot i que s'aplicarà un descompte en grups de 10 persones.
També cal destacar que hi ha la possibilitat de llogar la bici i el casc per 12€ / dia.

Més informació sobre Tracks de La Segarra a diferents punts de Cervera i la comarca, al https://www.facebook.com/Tracksdelasegarra, al correu electrònic tracksdelasegarra@gmail.com, i també al telèfons 691 311 110 / 973 531 390 (Andreu Llobet).

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris