Premis al disseny del monument dedicat a "Cervera, ciutat gegantera de Catalunya 2014"



Una representació del grup de Geganters; el regidor de Cultura de la Paeria, Marc Holgado; els professors coordinadors del projecte i el director de l’institut la Segarra van lliurar els premis del concurs per a la creació del disseny del Monument de Ciutat Gegantera. 

Després d’una votació duta a terme per membres del grup de Geganters, dos membres de l’AMPA, dos professors de l’institut i el mateix regidor de Cultura i Ensenyament, els 10 projectes més votats van ser els presentats per Cèlia Segura, Nil Targa, Sara Domenjó, Carles Canós, Míriam Cortadellas, Laura Barbosa, Pau Domenjó, Júlia Calafell, Oriol Prat, Jonathan González, Jaume Caus, Anna Gutiérrez, Jan Pomés i Nil Piqué. Val a dir que una vegada fet el recompte de vots, dins els 10 primers hi va haver tres empats, passant així a ser 13 finalistes, tenint en compte que hi va haver un projecte compartit. 

Tots els finalistes van rebre una placa de reconeixement i agraïment per la participació. Cal dir que entre el primer projecte més votat i el segon hi va haver una diferència molt ajustada. Va quedar com a guanyador el treball presentat per Nil Piqué i com a segon més votat el projecte de Jan Pomés. Dels dos premis que hi havia, el guanyador va escollir tres entrades per anar a veure un partit del Barça la pròxima temporada i el segon classificat es va endur tres entrades per anar a veure el Gran Premi de motociclisme a Montmeló. 

El projecte guanyador serà el que acabarà sent el “Monument a Ciutat Gegantera de Catalunya”, que es col·locarà en un lloc preferent de la nostra ciutat. Cal mencionar que en la realització d’aquesta escultura hi participarà l’alumnat d’electromecànica de vehicles de l’institut La Segarra. 

Des del Grup de Geganters volem agrair la participació tant dels alumnes com del centre en aquest projecte, considerat molt important per a nosaltres i la nostra ciutat, ja que ha estat un dels primers passos que inicien aquest gran repte de “Cervera Ciutat Gegantera 2014”

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Xavi ha dit…
Primera notícia.
Joana Capdevila ha dit…
No dubto de la qualitat del treball escollit, que de ben segur serà fantàstica, però tractant-se d'una fet extraordinari i d'aquesta importància no hagués estat millor cercar un escultor o una escultora o un professional del món de l'art?
el reporter tribulete ha dit…
Joana, totalment d'acord. I si s'ha de fer concurs, que sigui entre artistes professionals (que n'hi ha), ja que no tothom està qualificat per dur a terme determinats projectes. Diners llençats i un altre nyap.
Anònim ha dit…
Doncs què voleu que us digui... a mi m'agrada força la idea de què els alumnes hi participin!!!!

Després voldrem que els més joves s'involucrin en les coses... i en canvi, per altra banda quan es tracta de "temes professionals" i de possibles "calerons"..., ho volem tenir bloquejat.