‘La guita xica de La #Patum’, ‘Potser plourà?’ i ‘Espurnes i Fum’, imatges guanyadores del concurs #FotoPatum #Patum a Instagram



Foto guanyadora passades/passacarers, de @qgonfaus

Les gairebé 2.000 fotografies presentades avalen l'èxit d'un concurs els premis del qual es repartiran el demà dijous dia 27 a 2/4 de 9 del vespre a la Botiga de La Patum. 

Gairebé 2.000 fotografies han omplert Instagram d’imatges els autors i autores de les quals han volgut participar al Primer Concurs Fotogràfic de La Patum a Instagram d’enguany amb les etiquetes #FotoPatum #Patum. Un concurs organitzat per l’Ajuntament de Berga i patrocinat per l’associació ‘La Patum, productors’, amb la col·laboració d‘Instagràfic’, que a dia d’avui es pot afirmar que ha estat un èxit. 

Professionals del món de la fotografia, berguedans i berguedanes i visitants, han mostrat les seves Patums a través d’imatges, que al cap i a la fi, és el què pretenia aquest concurs: compartir a la xarxa i poder ‘viure’ de manera gràfica la Festa. 

Davant la bona resposta obtinguda amb aquest Primer Concurs, el Jurat Qualificador – format per Gemma Sobrevias, Fede Garrido i Manel Escobet- ha estat clau a l’hora de portar a terme una elaborada classificació i preselecció de les diferents imatges participants, fins arribar a poder deliberar les tres fotografies guanyadores. En aquest sentit, i després d’hores de feina, el Jurat ha decidit atorgar el premi a la millor fotografia de La Patum Completa a l’usuari @Manel_iglesias, per la imatge ‘La guita xica de La #Patum’; el premi a la millor fotografia de les passades/passacarrers, a l’usuària @qgonfaus, per la imatge ‘Potser plourà?’; i el premi al millor retrat de La Patum infantil a l’usuari @Sergicm15, per la fotografia ‘Espurnes i fum’. L’entrega de premis es farà demà dijous, 27 de juny a 2/4 de 9 del vespre a la botiga La Patum (Plaça Doctor Saló) i hi està tothom convidat. 

Des de l’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum s’agraeix la participació dels usuaris i usuàries a Instagram que han fet gran aquest Primer Concurs Fotogràfic de La Patum, així com també la feina feta pel Jurat i el suport i col·laboració rebuda per part de l’associació ‘La Patum, productors’ i ‘Instagràfic’

Informació extreta de 

Comentaris