Trobada d’Instagramers a la Segarra, #lasegarraclic.



El dijous 16 i el divendres 17 de maig, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra va convocar una quinzena d’usuaris de la xarxa social de fotografia Instagram, alguns d’ells amb més de cent cinquanta mil seguidors.

Durant dos dies, els convocats van poder gaudir del paisatge, del patrimoni, de la gastronomia i de l’hospitalitat de la Segarra. La primera jornada va transcórrer al nord de la comarca. Els indrets visitats van ser Lloberola, Vallferosa i Claret, on van recuperar forces amb el dinar preparat la M. Àngels i amb les atencions de l’Enric del restaurant Cal Solé Xic. Havent dinat, els instagramers van visitar el monestir de Cellers i la Vila de Torà, on van sopar i fer nit a l’Hostal Jaumet.

L’endemà, el grup es va dirigir al Mas de Bondia i a l’Ametlla de Segarra on van visitar Cal Perelló, allotjament rural i eqüestre i el celler Comalats on van ser obsequiats, per Jaume Bonet, amb un tast de vins. De l’Ametlla es van dirigir a Montornès on visitaren el cementiri modernista i les antigues escoles on, la família Saumell, propietaris de Cal Dragó, va servir el dinar. La trobada va acabar a Granyena de Segarra.

Amb aquesta iniciativa, a la que se suma la trobada de bloggers de viatges que va tenir lloc la tardor passada, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra vol posicionar-se en el món 2.0. Seguiu l’etiqueta #lasegarraclic per conèixer les imatges i els comentaris d’instagramers i bloggers i per participar, fins el 7 de juny, al concurs instagram. Trobareu les bases del concurs a www.lasegarra.org .

Informació extreta de la pàgina web del Consell Comarcal de la Segarra, http://www.ccsegarra.cat/

Comentaris

jordi ha dit…
L'àrea de turisme últimament s'està movent bastant per les xarxes socials i està fent propostes molt interessants
Anònim ha dit…
Realment trobo que aquest tipus d'iniaciatives estan molt be!!
El que passa és que el Consell Comarcal sempre parla dels indrets de la comarca...., i que consti que està molt bé, però hi ha certa tendència a oblidar-se una miqueta de la capital: Cervera!