dimecres, 22 de maig de 2013

Presentació del vídeo conjunt i de les partitures del ball de l'Àliga de Cervera.Aquest proper dissabte 25 de maig, a 2 quarts de 8 del vespre, a la sala Francesc Buireu, i dins dels actes previs de la festivitat de Corpus, tindrà lloc la presentació del vídeo conjunt i de les partitures del ball de l'Àliga de Cervera, acte organitzat per l'Agrupació Seny Major i la Confraria de l'Àliga de Cervera, i que comptarà amb la participació de Miquel Camacho, creador del vídeo, i Xesco Grau, compositor de la música del Ball de l'Àliga.

En els dies següents al Bateig de l'Àliga, esdevingut el passat 5 de febrer, es realitzà una crida per recollir gravacions particulars en vídeo del primer ball de l'Àliga a l'interior de l'església de Santa Maria, filmacions que posteriorment van ser facilitades al Miquel Camacho per fer-ne el muntatge i l'edició, que serà presentada aquest dia 25.

Finalment s'ha disposat de 14 vídeos, i les persones que els han facilitat han estat: Carme Miralles Tallaví, Daniel Vilarrúbias Cuadras, Jordi Escudé Riba, Jordi Soldevila Roig, Josep Puig Castellà, M. Rosa Marimon Franquesa, Manel Pedrós Puig, Miquel Camacho Riera, Pep Oriol Canamasas, Ramon Armengol Cera, Ramon Pedrós Puig, Sebastià Caus Rius, Teresa Ninot Sicart, i Xavier Ribera Alern.

En el decurs de l'acte també es farà la presentació de les partitures del Ball de l'Àliga de Cervera, a càrrec del seu autor, Xesco Grau, que farà una explicació acurada d'aquesta magnífica peça musical.

No cal dir-vos que ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència en un dia tan especial com aquest.

Informació facilitada per l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com