FESTA DE LA COLLA dels Diables de Cervera Carranquers 2013.



Salut i foc!

S'acosta Corpus i amb ell la Festa de la Colla dels Diables de Cervera Carranquers!

Engegarem el divendres, 31 de maig a partir de les 9 de la nit a l'Església de Sant Joan Degollat amb una xerrada que porta per títol "De Festa Major!", acte que comptarà amb representants de les Festes Majors de Tàrrega, Igualada, Agramunt i Cervera on posarem en comú el procés de recuperació de les festes de cada població. Hi esteu més que convidats! A l'acabar, soparem allà mateix amb la música del grup d'acordionistes Els Manxacontents.

Dissabte, 1 de juny, afinarem les gralles i treurem el Bestiari local pel Toc de Vermut que recorrerà els carrers cèntrics de Cervera. Com a novetat d'aquest any, a partir del migdia, farem un concurs de gralles! A la pàgina web que hem creat per la Festa hi trobareu les bases per apuntar-vos-hi. S'hi pot apuntar tothom, no cal formar part de cap entitat ni grup de grallers, només cal buscar un parell de companys que toquin la gralla i un tabal i tocar un parell de cançons. Hi haurà en joc un pernil!

I a la tarda la tradicional cercavila que sortirà des de la Universitat i anirà fins a la Plaça Major. Ens acompanyaran els grups locals Bombollers, Geganters, Les Band Tokades i els Campaners i tots els nostres efectius: la Colla Gran, la Colla Infantil, el Carranco Bilandó, la Polla de Cervera, la Tarasca i els grallers de les Joventuts i els grups convidats de fora vila, els Bastoners de Sedó, recentment estrenats i la Mulassa La Cabreta de Vilanova i la Geltrú.

A les 8 de la tarda arribarà el Ball Parlat, us d'adjuntem els cartells i us convidem a què vingueu  a veure aquest acte tan nostrat i que tant ens estimem, per cert, aquest any fa 10 anys que el fem!




I per acabar la jornada un bon sopar popular a la Plaça Major amb aquest menú: aperitiu, paella de Sant Guim de Freixenet i pastisset de Cal Puig. Recordeu que per apuntar-se al sopar cal enviar un correu electrònic a l'adreça carranquers@gmail.com o fer una trucada al telèfon 620 23 50 27. El darrer dia és demà, el dijous 30 de maig!

Després de sopar actuaran el grup de percussió cerverí Sound de Secà i tindrem l'actuació musical dels Tamborinu So Obstinat, formació de Vilafranca del Penedès. Per acabar, gresca catalana amb els Germans Berenguer.

Veniu i gaudiu de la cultura Popular! Apunteu-vos al Concurs de Gralles! Veniu a veure els Balls! Veniu a sopar! A ballar! 

En aquesta pàgina web hi trobareu tota aquesta informació i els formularis per apuntar-vos al Concurs i al sopar: http://festadelacolla2013.wordpress.com/

Salut!

Comentaris