Campus de cultura popular 2013




Sota el paraigua campusdeculturapopular.cat la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals ofereix un enllaç a les diferents activitats formatives adreçades a adults que es despleguen arreu de Catalunya aquest estiu en l'àmbit de la cultura popular i tradicional.

Les associacions i empreses que gestionen els diferents cursos són les responsables de la programació i continguts. L'oferta formativa que en resulta té com a denominador comú la qualitat i abasta un ampli espectre formatiu: instruments tradicionals, dansa, jotes, glosa, arquitectura popular, jocs tradicionals, cant coral, etnografia, pedagogia, etc.

L'any 2012 els 18 campus que integraven els campusdeculturapopular.cat van impartir 13.500 hores lectives a un total de 500 alumnes arreu de la geografia catalana. 

Per aquest any 2013 aquest és el programa de cursos:
Informació extreta de cultura.gencat.cat/cpt/‎

Comentaris

despistat ha dit…
El curs de Cervera des de quan es fa aquí? No n'havia sentit a parlar mai.
Anònim ha dit…
Doncs,

serà el tercer cop que es fa aquí. L'imparteix el Xavier Puig, l'Elisenda Carrasco i l'Eva Martínez i ha gaudit d'una elevada assistència i bon nivell de participants. És l'únic que es fa en modalitat intensiva.
Anònim ha dit…
Realment en les anteriors edicions ha tingut MOOOLTS alumnes!!!! La veritat és que tot i la nombrosa assistència i l'elevada qualititat que té, la prensa pràcticament no n'havia fet ressò.