Apadrina una carretilla 2013!




En aquesta propera Fira de Sant Isidre l’Agrupació Seny Major tornarà a ser-hi present!

Hi serà per donar-se a conèixer una mica més i, també, per presentar-vos la segona edició d’una iniciativa que l’any passat va tenir prou èxit, i en la que tots els cerverins i cerverines que estimeu la cultura popular hi podeu tornar a col·laborar, el projecte Apadrina una carretilla!

Una carretilla és un element pirotècnic utilitzat en els correfocs. Es tracta d'un tub de cartró que mitjançant la combustió dels seus components químics provoca moltes espurnes. La durada d'una carretilla varia dels 10 als 14 segons, segons l’empresa que la fabrica. Al final d’aquesta hi ha un tro, que es tracta d'un petit recipient on hi ha pólvora premsada. Les carretilles no són un producte barat. El seu cost s’atansa, i en molts casos sobrepassa, el preu d’1 euro per unitat, fet que encareix –i dificulta enormement– les actuacions dels diables i la celebració de correfocs.




És per això que us volem demanar la vostra ajuda per tal que el correfoc del proper 29 d’agost, data de la 10a edició de la festa de Dijous Gras –festa que organitza la nostra entitat– sigui ben lluït i es puguin “cremar” el màxim nombre de carretilles.

I què us demanem? Molt senzill, ja ho sabeu. A canvi d’una col·laboració d’un euro (1 €) per unitat, t’oferim la possibilitat d’apadrinar les carretilles que vulguis, i a canvi d’això podràs fer que el teu nom o el de la persona que desitgis aparegui en la carretilla en forma d’enganxina, i s’afegeixi així al magnífic llistat de col·laboradors de la festa i sigui reconegut/da com es mereix. Quelcom prou original, oi? T’hi apuntes?




Després dels dies de la Fira, la campanya es traslladarà durant alguns dies dels mesos de juny i juliol a diversos establiments comercials de la ciutat.

Atansa’t a la Fira i passa’t pel nostre estand!

Apadrina una carretilla i ajuda’ns de nou a fer la festa més gran!

Informació facilitada per l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com

Comentaris

Anònim ha dit…
Continuo trobant molt frívol i inadequat que seguiu utilitzant el terme "apadrinar".
jordi ha dit…
A Montserrat també apadrinaven els tubs del nou orgue i no passava res.
Carminya ha dit…
Trobo que n'hi ha que tenen la pell molt fina. No cal treure les coses de lloc.