L’escenari de La Xarxa s'omple amb petits cantaires.



Aquest passat diumenge, la Xarxa de Cervera, ha tingut uns convidats molt especials. Una seixantena de cantaires de la Coral Infantil Nova Cervera, han participat en l’espectacle que ha programat La Xarxa

Un espectacle musical de la mà de la companyia infantil resident del Teatre Poliorama de Barcelona. Únics Produccions té actualment en gira quatre espectacles i es caracteritzen, tots ells, per la seva qualitat musical, de la mà de compositors catalans, i la seva posada en escena, amb quatre o sis actors. Així doncs produccions mitjanes damunt de l’escenari que transmeten a l’espectador molta força, energia i espectacle. 

El Follet Valent a la Ciutat d’Únics Produccions, és una adaptació teatral de la cantata “El Follet Valent”, la qual es treballa en moltes corals. La Coral Infantil de Cervera ja la coneixia, i no va dubtar ni un moment en avenir-se amb La Xarxa i la Companyia professional per a fer la col·laboració. 

L’experiència ha estat fantàstica i amb ganes de repetir-la, amb un dels moments més màgics que hem viscut a l’escenari de La Xarxa. També ha estat una jornada especial, ja que com és costum des que vam estrenar el club xarx@mic, el primer dia Xarxa de gener, tots els infants socis de La Xarxa Cervera han tingut un regal xarx@mic, un pràctic “kit” de regle, goma i maquineta marca “xarxa”, indispensable ja per dur a l’escola. 

Des de La Xarxa agraïm a la companyia per la seva iniciativa i professionalitat, a la Coral Infantil per la seva participació i al nombrós públic que assisteix, funció rere funció, a La Xarxa. 

Informació facilitada per La Xarxa Cervera, laxarxa.cervera@gmail.com

Comentaris