'COMEDIANTS', premi 'Joan Amades' de cultura popular 2012.



La trajectoria de la companyia de teatre al llarg d'aquests darrers 40 anys i el seu compromís amb la cultura popular i tradicional l'ha fet valedora del premi de l'edició d'enguany.

L'Associació Cultural Joan Amades atorga aquest premi que esta destinat a prestigiar, reconeixer i fer públiques les trajectories de persones i organitzacions que han destacat en l'estudi, la promoció i la dinamització de la cultura popular i tradicional catalana.

COMEDIANTS destaca per la trajectoria professional, el compromís amb el teatre popular i el conreu d'un llenguatge propi a partir de la relectura de les tradicions i costums. Foc, diables, gegants, caps grossos, titelles, festes, apats, danses, el cicle de l'any i de la vida, etc. Res s'ha escapat a l'ull crític d'aquesta companyia. Les singulars propostes de posada en escena i el seu discurs teatral ha tingut una especial incidenencia en les experiencies de renovació festiva del país.



El lliurament del guardó és fara el diumenge 20 de gener al centre de creació de COMEDIANTS al municipi de Canet de Mar.

Informació i imatge extreta de  http://www.joanamades.cat/

Comentaris