El Segarrock 2012 d'estiu arriba al seu equador.



Amb aquestes linies, el Segarrock diu adéu a un mes de juliol que ha acabat de la millor manera possible, amb el poble de Concabella ple a vessar i amb el barri dels Ametllers de Cervera ballant al ritme de les versions de l'Orquestra Mitjanit.

Mentrestant, el Segarrock continua creixent, amb una pàgina web que ja ha rebut més de 2.000 visites en els seus dos mesos de vida i amb els comptes de Facebook i Twitter augmentant el nombre de seguidors dia a dia.

Acaba el juliol, però no pas el Segarrock, que enceta l'agost amb un cap de setmana ben complert, amb la V Festa Jove de l'Assemblea de Joves de Cervera el divendres dia 3 i amb el festival Alerta-Rroja a Tarroja de Segarra el dia 4.

Tal i com podeu trobar a l'agenda, en la V Festa Jove, que començarà a les 8 del vespre als patis de la Universitat de Cervera, podreu gaudir de les actuacions dels grups Eina, Trempera, Ressaka i també dels cerverins The Pink Goats, La Cruz de Mi Vecino i Cor Roent.

Pel que fa a l'Alerta-Rroja del dia 4, hi hactuaran el cantautor Sebas, Descarats, Insershow i el grup local Bord de Sacirera.

L'estiu avança, però al Segarrock encara li queda corda per molts dies.

Ens veiem a les festes!

Per a més informació: http://www.segarrock.cat

Comentaris