La Paeria es reuneix amb grups de música i percussió de la ciutat



Representants d’una desena de grups de la ciutat van assistir a una reunió convocada pel paer en cap de Cervera, Ramon Royes, el dimecres 23 de novembre. Es va acordar elaborar un qüestionari, que omplirà cada grup, per reflectir les necessitats en equipaments, espai, material i, sobretot, horaris d’assaig.

Ramon Royes els va oferir la possibilitat de crear un espai d’assaig insonoritzat a Cervera on aquests grups puguin assajar en condicions i sense haver de provocar molèsties als veïns.

Segons el paer en cap, aquesta instal•lació hauria de cobrir les necessitats d’espai dels grups actuals, solucionar el problema de les molèsties als veïns i facilitar i promocionar la creació de nous grups amb la intenció que en un futur fins i tot puguin generar riquesa a la ciutat. La intenció de la Paeria seria dotar la instal•lació d’un petit equip de gravació per poder fer maquetes.

Amb la convocatòria de la reunió, la Paeria volia veure primer, abans de fer cap actuació, si hi ha un interès real per part dels grups a utilitzar un espai d’aquestes característiques.

Actualment cada grup utilitza el seu local per assajar, en alguns casos cedits per veïns o familiars i en altres pagant un lloguer a privats, en espais a Cervera i als pobles agregats. Aquesta situació ha provocat, en alguna ocasió, queixes de veïns pel volum del so. Això ha fet que alguns joves plantegessin la necessitat d’adequar un espai per als assajos, idea que el Consistori considera necessària i per aquest motiu ha iniciat aquest estudi.

Imatge extreta de http://djevento.com/musica-para-pinchar/

Text extret de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Estaria bé incloure-hi els grallers i els tabalers de la colla, i també els grallers dels geganters.
Anònim ha dit…
I els trabucaires podrien fer-hi tb l'assaig.
Núria ha dit…
Anònim 1: també hi vam ser convocats i hi vam anar, i hi estem interessats!
pràctic ha dit…
Si no se'n fa res, el CAT podria ser un bon lloc d'assaig.