Del 9 a l'11 de desembre, Fira de Nadal de Cervera 2011

Un mercat medieval, un pessebre en viu i una cantada participativa de nadales són algunes de les novetats de la Fira de Nadal que organitza la Paeria de Cervera, i que tindrà lloc al carrer Major i a la plaça Major els propers dies 9, 10 i 11 de desembre de 2011.

En aquesta edició, la Fira de Nadal compta amb la col·laboració entre d'altres del Pla de Barris de Cervera, el Centre d'Acollida Turística de Cervera, l'Associació d'Usuaris i Voluntaris del Casal de Gent Gran de Cervera, l'Agrupació Coral de Cervera, l'Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic i l'Associació de Pessebristes de Cervera i la Segarra.




La Paeria de Cervera organitza la 5a Fira de Nadal, que enguany es perllonga dos dies més amb l’organització del Mercat medieval a la plaça Major, del divendres 9 al diumenge 11 de desembre. Al carrer Major hi haurà una cinquantena d'estands d'establiments comercials i associacions sense ànim de lucre.

Al carrer Major es trobaran una cinquantena d’estands d’establiments comercials i associacions sense ànim de lucre, que oferiran els seus productes, la majoria artesanals, de caire nadalenc: avets i arbres de Nadal, pessebres, espelmes, figures, productes d’alimentació, joguines, roba...

Com en les anteriors edicions, es faran degustacions gratuïtes de caldo de Nadal, gentilesa dels restaurants Antic Forn i Bona Teca, i una demostració de torró, a càrrec de la pastisseria Colom.

Una de les principals novetats d’enguany és el Mercat medieval, que oferirà activitats gratuïtes com tallers de ceràmica, de pintacares i una exhibició del vol d’àguiles. També hi haurà una caravana de ponis.

Les altres novetats destacades seran la Cantada participativa de nadales oberta a tothom (dissabte 10, a les 19 hores, davant l’església de Sant Antoni) i la representació d’un pessebre en viu a les entrades del carrer Major a càrrec de voluntariat de l’Associació d’usuaris del Casal de la Gent Gran de Cervera.

Text extret de la pàgina web de la Paeria de Cervera, http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/la-fira-de-nadal-2011-dura-tres-dies-i-ofereix-mes-activitats

Comentaris

el rabadà ha dit…
Quina mania amb el grèvol amb tot el que està relacionat amb el Nadal. Ja cansa. A més és una espècie protegida! Una mica d'imaginació.
Fa fred ha dit…
I caravana de ponis, vol d'aligues...després ens queixarem de les curses de braus i lluitarem pels drets dels animals, si senyor! I com hi hagi boira com avui ja em direu qui serà el guapo que veu com volen aquestes bèsties...
Anònim ha dit…
Compte, que discrepar del Sr. Alcalde és deconstructiu, eh !
No sigueu dolents. S'ha de dir: Amèn, que si no diuen que ets molt dolent.
Xavi ha dit…
No hi diu res però se suposa que en algun lloc hi deu haver alguna paradeta d'algun producte de nadal. o no?
Anònim ha dit…
Doncs jo personalment trobo que el disseny és molt xulo i pel que sembla, hi ha moltes activitats "i sobretot INFANTILS", que tot s'ha de dir que sempre és d'agrair, ja que a vegades els infants estaven una mica oblidats.
Endavant, i a veure si surt una mica el solet aquells dies...