El 17 de novembre s'estrena als cinemes de Catalunya el documental en 3D 'Enxaneta'

"Enxaneta" és un dels primers documentals produïts íntegrament en 3D al nostre país, realitzat per Televisió de Catalunya, sobre el món dels castells. La pel·lícula s'estrena el dia 17 de novembre a 17 sales de tot Catalunya.



Enxaneta 3D - VIDEOCLIP (HD) from polispol on Vimeo. Cançó interpretada per Elena Gadel. Música i lletra: Borja Penalba.


El documental fa una aproximació a tots els valors que contenen els castells i que van ser mereixedors del reconeixement com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco.

Partint de la gravació integra en 3D del Concurs de Castells de Tarragona 2010 i afegint imatges de diades de Valls, Vilafranca i Terrassa; "Enxaneta" explica amb la veu d'una nena tot el que experimenten els castellers quan afronten la consecució d'un castell. L'esperit de superació, el treball en equip, la integració de les dones i de gent de totes les classes socials, de totes les edats i de qualsevol nacionalitat fan dels castells una valuosa eina de cohesió social en el si de les 61 colles castelleres existents a Catalunya.

Amb la participació de rellevants castellers de diverses colles, "Enxaneta" representa un viatge de tota la família castellera a través dels conceptes que sempre han definit els castells: valor, força, equilibri i seny. I aborda temes poc tractats fins ara, com la por i el risc que representen les caigudes.

"Enxaneta" és un nou fruit del compromís de TV3 amb la innovació, i s'ha concebut com un treball divulgatiu. Al mateix temps, vol ser reflex de tots els sentiments, de tot el treball i de tot l'esperit de superació que aporten els castellers.

Podeu consultar la sinopsi, el projecte, els protagonistes, la música, les sales d'exhibició,... de la pel.lícula al web www.tv3.cat/enxaneta

Aquí teniu el teaser oficial de la pel·lícula:




I també el tràiler en 3D:




Text extret de la pàgina web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, a http://www.cccc.cat/continguts/noticies/-enxaneta-peli-3d_3605_72

Comentaris

jaume primer ha dit…
l'últim vídeo no es veu gaire bé
Anònim ha dit…
Jo ja tinc ganes d'anar al cine a veure-la!!
Anònim ha dit…
Aquest cap de setmana als cinemes de Mollerussa en 3D!