Demà, Festa de la Cultura a les terres de l'Ebre!



S'apropa el diumenge 23 d'octubre i, amb ell, la primera edició de la Festa de la Cultura a les Terres de l'Ebre, un esdeveniment organitzat pel web d'oci i cultura de les Terres de l'Ebre Surtdecasa.cat i per l'Associació Cultural Arrelart, amb l'objectiu de potenciar i difondre els valors culturals del territori i, també, amb la voluntat d'oferir un espai de trobada per a tota aquella gent que es dedica a potenciar la cultura a les quatre comarques ebrenques.

Aquesta festa coincideix amb el primer aniversari del portal Surtdecasa.cat, que va nàixer el 23 d'octubre de 2010, i té la voluntat de convertir-se en una cita anual i itinerant per donar veu als artistes del territori, condensant així en un sol dia part de l'activitat divulgativa que porta a terme aquest mitjà de comunicació al llarg de tot l'any. També hi ha programades tres taules rodones que es convertiran en espais de xerrada i col·loqui entorn a tres temes d'interès: la cultura, l'audiovisual i la literatura a les Terres de l'Ebre.

Al llarg del dia, la festa estarà amenitzada per diverses actuacions de música popular com La Jota a la Plaça i les Sardanes de La Cava. A la tarda tindran lloc les actuacions musicals de Cecília Aymí, David Espinós, Jah Petit, Joan Rovira i Quico el Cèlio el Noi i el Mut de Ferreries que oferiran un tastet del seu repertori a tots els assistents.

Durant tot el dia hi haurà servei de barra on, abans de dinar, es podrà gaudir d'un vermut clàssic. A més, alguns restaurants de Deltebre han preparat un menú especial Surtdecasa.cat per a tothom que vulgui gaudir de la gastronomia del Delta de l'Ebre a bon preu.

Informació i imatge extret de www.surtdecasa.cat

Comentaris