L’Espitllera convoca la primera Marató Fotogràfica de la Segarra pels propers 23 i 24 de juliol



JM (Cervera).- L’Associació Cultural Fòrum L'Espitllera, en col·laboració amb el Centre d’Acollida Turística CAT CERVERA, l’Espai Fotogràfic i en Joan Porredon, fotògraf cerverí, convoquen per aquest cap de setmana la primera Marató Fotogràfica destinada a descobrir i difondre el paisatge de la Segarra. L’objectiu és reunir un ampli conjunt d’imatges del paisatge segarrenc que documentin l’estat actual de la qüestió i s’integra dins els treballs que des de l’Espitllera s’estan duent a terme per analitzar, debatre, dignificar i promoure el paisatge comarcal com a valor d’identitat i de futur.

La iniciativa ha rebut un ampli suport per part d’empresaris del sector turístic de la Segarra, que han patrocinat la marató oferint obsequis consistents en àpats en restaurants, estades de cap de setmana en allotjaments rurals, entrades a castells i d’altres serveis culturals i lúdics.

L’activitat començarà a les 10 del matí de dissabte al CAT Cervera, on es lliuraran les acreditacions dels fotògrafs i es farà una introducció sobre els aspectes rellevants del paisatge i tindrà la seva cloenda les 6 de la tarda de diumenge a Florejacs, on es recollirà el material fotogràfic i s’oferirà un berenar i una visita guiada al castell a tots els participants.

Les bases són consultables al web www.espitllera.cat i per participar-hi cal preinscripció al correu marato@joanporredon.com.



Informació facilitada pel Fòrum L'Espitllera, jaumemoya@equipjuridic.com

Comentaris

Anònim ha dit…
molt bona iniciativa!