Cervera · Juliol a la fresca 2011



El Centre Obrer Instructiu i el Centre Municipal de Cultura organitzen tradicionalment a Cervera durant tot el mes de juliol tot un seguit d'activitats dins dels cicles 'Divendres, músiques tendres' i 'Dijous, cinema', respectivament. Enguany ambdues entitats comparteixen cartell.

Comentaris

De vacances ha dit…
I això hi afegim el festival de música, les festes de barri, Sant Magí i l'Aquelarre ens queda un estiu ben plenet.
curt i ras ha dit…
Es veu que a Tàrrega hi ha hagut una retallada impressionant!!! Adéu al Paupaterres, Atac de Jazz, Figarock, revetlla de sant Joan...
Anònim ha dit…
Aquí les coses tiren per les persones que hi treballen i creuen en les festes. Un exemple: Sant Magí.
cervereta de vergós ha dit…
Les festes d'estiu de Targa,estan fetes a cop de talonari,per això quan hi ha retallades passa el que passa!
Anònim ha dit…
Cervereta, les festes es duen a terme per associacions o grups de persones que ho preparen amb temps, dedicació i il·lusió. Començant sense recursos, amb el temps s'ha aconseguit suport econòmic per fer-ho créixer. Posem-nos a la pell. Si a dia 15 d'agost tallen amb el divendres i dissabte d'aquelarre? sense pressupost per foc, música, entitats, direcció artística, etc.? diriem el mateix que "això es deu a estar a base de talonari"?
indignat cultural ha dit…
El Paupaterres ja arribava a la 13 edició, l'Atac de Jazz 8 anys, el Figa Rock penso que en faria 10. Es tracta d'activitats prou consolidades. I a alguns se'ls hi ha dit dos setmanes abans, un parell de dies abans de sant joan, amb tots els grups llogats. Esperem que no ens passi mai el mateix a nosaltres.
Calamunda ha dit…
Lo de Targa era d'esperar, el grup polític que donava suport a l'alcalde tenia un molt bon pressupost per temes culturals, només cal veure quants elements de carrer han creat en els últims anys. (4 cap grossos, un àliga, vestuari per una cercavila medieval, etc..)

Aquí per fer l'Àliga de Cervera s'està recollint diners des de fa 2 anys!!!