El Festival de Pasqua de Cervera impulsa la creació audiovisual sobre música clàssica



El I Festival de Pasqua de Cervera 2011, en col·laboració amb el programa Nydia del Canal 33, convoca un certamen videogràfic de creació sobre el món de la música clàssica que té com a objectiu posar en contacte noves propostes de la creació audiovisual amb el panorama actual.

Es tracta d’un certamen obert a professionals de l’audiovisual que vulguin experimentar amb la música clàssica realitzant un video de màxim 5 minuts en qualsevol format de filmació. L’organització comptarà amb la valoració de Jordi Lara, director del programa Nydia del 33, i amb la d’altres professionals en aquest àmbit, que seleccionaran un dels videos que es presentin per emetre’l en aquest programa. També se’n farà difusió a través del web del Festival i d’altres canals de comunicació. A més, els videos que s’hagin presentat es visionaran a la sala Francesc Buireu de Cervera els dies 22 i 23 d’abril durant el Festival de Pasqua de Cervera. Es poden consultar les bases per participar a la mateixa web del Festival.

Notícia extreta de http://www.festivaldepasqua.cat/el-festival-de-pasqua-de-cervera-impulsa-la-creacio-audiovisual-sobre-musica-classica/

Comentaris

el rellotger ha dit…
Els vídeos promocionals del Festival són una bona mostra del que es pot arribar a fer en aquest camp. Sembla una gran idea.
Faristol ha dit…
Ja posats, proposo la creació del Primer Festival de Cinema Musical de Cervera.