Programa d'actes de la Festa Major del Santíssim Misteri de Cervera 2011






Cervera celebra del 4 al 7 de febrer la Festa Major del Santíssim Misteri, que inclou actes tant destacats com el solemne cant de Les Completes o el ja tradicional Concurs individual de Sardanes Revesses.

Informació extreta de la revista 'Paeria', gener 2011

Comentaris

josep balaguer ha dit…
Afedelisto que aquesta festa major continua sent un gran misteri
mambo ha dit…
la Maravella!!! la casa és forta!
Anònim ha dit…
Estarà molt bé que vingui la Maravella (per la gent adulta...), però i pels nens i nenes de la ciutat?? que no existeixen mai??? observem com un cop més, la Paeria s'oblida dels infants, que són els futur!! - aquest cop, NI UN SOL ACTE INFANTIL!!!!! - Renoi, crec que ja s'han passat!

En l'última Isagoge només hi va haver un sol acte infantil!, durant la festa major, gràcies a Déu de l'existència del Seny Major (que els hi van solucionar tota la papereta), però és que aquest cop, una vegada més, ni tant sols uns "pallassets"! - el dilluns dia 7, que ningú treballa i que no fan escola, hi haurà un únic acte: missa a les 10 del matí. No podrem dir que no haurem descansat del tot! - això sí que és un veritable dia del gos.
confús ha dit…
Potser les activitats "infantils" estan incloses dins de l'Itinerant Festival del dissabte a la nit!!! com que ara la canalla comença a sortir de molt jovenets...
Anònim ha dit…
Recordo una festa major amb la Salseta i no més de 10 persones ballant
Confuci ha dit…
els diners no fan la felicitat
Anònim ha dit…
O sigui que enguany el Bisbe Piris. Només falta que convidin el Nunci i que es reparteixin les obres d'art de la Franja. Igual llepem alguna cosa !
el ventilador ha dit…
enlloc de sols bisbes i polítics com ja és tradicional, potser es podria canviar una mica i convidar també gent lligada amb el món de la cultura, la música, les corals...
què corri l'aire!
Anònim ha dit…
Tota la raó, ventilador. Em sembla que a l'únic que li agrada que hi hagin bisbes i polítics és al Rector.
el cris ha dit…
Rectificar es de savis!
Es fan dos actes per la canalla,el teatre de Fadunito,i cine infantil al mateix dia al casal.
Savi ha dit…
Doncs felicitats a qui ha sapigut rectificar!