El Cinema Casal de Cervera posa a la venda abonaments per evitar el tancament



Circuit Urgellenc gestiona el Cinema Casal de Cervera des del gener de 1992. Els darrers anys els resultats d’assistència a les sessions de cinema han estat molt descoratjadors, amb una mitjana d’assistència setmanal molt baixa.

Abans de prendre el determini de tancar el darrer cinema de la Segarra, es vol plantejar l’opció de fomentar l’assistència a través d’una fórmula d’abonaments que ha funcionat amb èxit a altres poblacions com Agramunt, Bellpuig, Montblanc...

Es tracta de mantenir les projeccions de cinema habituals (divendres nit, dissabtes tarda i nit, diumenges i festius), amb les dos estrenes setmanals i la programació infantil, tal com fins ara. Els abonaments donaran dret a veure totes les pel·lícules que es projectin al Cinema Casal, sense haver de pagar cap import a taquilla, així com obtenir descomptes als altres cinemes de Circuit Urgellenc, permetent a més la millora del servei.

A les famílies que els pares siguin abonats, els fills menors de 5 anys tindran l’entrada gratuïta a les sessions infantils. A aquests imports cada inici d’any s’aplicarà l’augment segons l’IPC que correspongui, el primer augment serà el gener del 2012. Els imports es cobren cada 2 mesos, a través de rebut bancari a la meitat de cada bimestre.

Preus:

  • Infantil (de 5 fins a 11 anys): 7 euros/mes.
  • Adult (de 12 a 64 anys): 14 euros/mes.
  • Jubilat (de 65 anys en endavant): 9 euros/mes.
  • Socis del Casal de Cervera (a títol individual): 9 euros/mes.
  • Familiar (han de ser-ho totes les persones que visquin a la mateixa casa): 9 euros/mes/persona. En el format familiar els nens de 5 a 11 anys pagaran 6,50 euros i els d’edat inferior seran socis gratuïtament fins que compleixin 5 anys.

Per posar en funcionament aquest sistema cal aconseguir 400 persones abonades abans del 20 de desembre. La data d’inici del sistema d’abonaments serà l’1 de gener de 2011. Per tal de fer la presentació al públic, es farà una reunió el dissabte dia 27 de novembre, a les 7 de la tarda, amb la projecció gratuïta de “Harry Potter y las reliquias de la muerte (part 1a)”. Per tal d’inscriure-us podeu emplenar les butlletes en els següents llocs: Cinema Casal (els dies de projecció), Paeria (atenció al públic), Casal (cafeteria).

De la voluntat, esforç i il·lusió de tots plegats depèn que aquesta iniciativa tiri endavant i Cervera pugui continuar gaudint d’una oferta cultural i social de manera constant.

Informació extreta de la revista del mes de novembre de la Paeria de Cervera.

Imatge extreta de http://www.taringa.net/posts/tv-peliculas-series/3080945/Megapost-Videoteca-Taringa-_online-y-descargas_.html

Comentaris

Abona't! ha dit…
Jo m'hi abonaré, i crec que és una bona innicativa, hem de fer que corrin les veus i que es puguin assolir aquests 400 abonats per tal que no haguem de lamentar el tancament del Casal.
D'altra banda crec que en cas que s'arribi als 400 abonats s'haurien de fer algunes reformes al cinema, almenys una bona pintada, neteja, etc
Anònim ha dit…
Una idea "romàntica" interessant... però els temps canvien. Ah!, no, que ja han canviat!
Gabriel GM ha dit…
crònica d'una mort anunciada
Anònim ha dit…
encara que s'arribi als 400 abonats dubto molt que s'hi facin reformes
Anònim ha dit…
Ei!! POSITIVE!!!

Si hi ha els abonats suficients, potser sí que es podrà fer front a una reparació!! que en definitiva és el principal problem que té el nostre cinema...
Apuntem-nos-hi, i a veure si així es pot fer força entre tots per tal que ho facin... (Casal, Paeria, Consell Comarcal...)- si més no s'han posat a rumiar alguna cosa, i això en principi vol dir que se n'ocupen (encara que sigui només una mica), i només per aixó ja val la pena que ens movem!!!!
un que hi va de tant en tant ha dit…
No fa massa, el circuit urgellenc va proposar a la junta del Casal de que els hi cedissin el cinema per 30 anys a canvi de que ells li rentarien la cara al 100% i farien un cinema pràctic i modern a més a més de que el Casal i els seus socis poguessin fer-hi les seves activitats

La resposta en una assemblea de socis, i es va aprovar per majoria, va ser: "abans tancat que a mans d'un altre"

Ja s'ho faran!