Dilluns: la Festa Major petita!




Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, http://www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Pere Botero ha dit…
una festa major diferent i amb molta participació als actes de cultura popular, el camí ja està engegat
Ni cinc de calaix. ha dit…
Els actes de cultura popular un èxit absolut, però, una vegada acabats, els carrers buits, semblava una ciutat fantasma.
no baixaran del ruc ha dit…
l'ajuntament s'hauria de repensar lo de posar les firetes al Sindicat
Rimbau ha dit…
Els va sortir bé per la fira de sant isidro i van pensar que la festa major era el mateix. Ara bé, també hi ha molta gent que li sembla bé que les firetes sigui allà dalt, hi ha opinions per tots els gustos.
el tiet ha dit…
L'animació al centre és qüestió de què s'hi facin més activitats, no de què hi hagin les firetes col·lapsant-ho tot.
Folk i Torres ha dit…
la festa major petita és un dels molts encerts d'aquesta festa major, la plaça santa Anna estava a reventar
Anònim ha dit…
A mi m'ha agradat aquesta festa Major. Tal com han dit per aqui sobre, cal posar alguna cosa al centre per a que dongui ambient.
Felicitats Seny Major
Anònim ha dit…
En definitiva: MOLTÍSSIMES FELICITATS, SENY MAJOR !!!! Heu estat l'ànima de la Festa Major i de debò que tot el que heu organitzat en el seu conjunt, ha format un verdader nou model de festa major!
Pel que fa a les firetes, em sembla que abans de dur-les al Sindicat i sense haver de col·lapsar el centre, hi ha opcions que alguna vegada s'havien fet com era el Portalet i llavors posar les firetes més petites (xurreries...) a la Rambla Lluís Sanpere, fins a la Tómbola de Càritas..., i llavors no es col·lapsaria res i quedarién tots els actes en un marc més proper. A més, suposo que els de la Tómobla de Càritas s'hauran mort de fàstic (amb el que això comporta... tenint en compte que en aquests moments segurament necessiten més recursos que mai!, al igual que els bars, pastisseries... - i allà dalt no hi ha res d'això-, i per tant em sembla que abans de treure-ho tot cap al Sindicat, s'hauria de pensar en tota la repercussió que té... i rumiar bé abans de fer les coses, la qual cosa no sé si des de la casa gran es fa prou!!.

A part d'això i de què el dilluns al matí faria falta algun espectacle, jocs... infantils, la qual cosa sembla que és de calaix, i més perquè enguany en tota la isagoge, només hi ha hagut 1 sol acte pròpiament infantil (els jocs de fusta) - com es noa que els infants no voten!, i en canvi el diumenge d'Isagoge a la tarda, hi va haver tres actes musicals (un a les sis, l'altre a les set i el següent a les vuit) -tot i que penso que els actes musicals són importantíssims, no és lògic ni aquesta acumulació ni fer tants actes semblants!! si resulta que després no tenim diners per fer res pels nens el dilluns al matí!, per exemple)- res més doncs, és una reflexió.

Avui però, el que toca és felicitar a tothom de SENY MAJOR!!!!! Heu fet gaudir de la cultura popular a tots els cerverins i cerverines! GRÀCIES.
Anònim ha dit…
Una cosa: si un dels principals motius de treure les firetes del centre era que els carrers no hagin d'estar tallats,resulta que aquest any, des del divendres al migdia fins el dilluns al matí ha estat des del C/ General Güell fins a la Pl. Major, tot tallat!!! i després, el dilluns a la tarda, també! Per què? que no hi pot haver la policia per poder tallar el trànsit durant les cercaviles etc.? De debò que això sí que no s'entén!!!! Tanta comoditat per alguns, sincerament, penso que va en perjudici de tota la resta!.